My Books

Prin sacralizarea erotismului ne transformam radical modul de a fi, de a iubi, de a face dragoste si de a trai. Aceasta viata paradisiaca, sublima, pe care adeseori am visat-o, pe care de atatea ori am idealizat-o in fel si chip pana acum, poate deveni, pentru fiecare dintre noi, o minunata realitate! Pentru aceasta, este de ajuns sa stapanim perfect continenta sexuala in cuplu si sa ne dezvoltam rabdarea, vointa si increderea nelimitata in posibilitatile noastre.  Optand pentru un mod transfigurator, divin si cosmic de a trai iubirea nesfarsita, gratie continetei sexuale perfecte si convingandu-ne prin experienta directa ca aceasta corespunde aspiratiilor noastre cele mai profunde, ne vom integra infinit mai armonios in trupul nostru si vom fuziona atunci pe toate planurile cu iubitul (iubita) ideal (a), evoluand spiritual intr-un ritm foarte alert.

Georgiana Danet - Tantra, darul nebanuit pentru femei.jpg

Femeia viitorului este cea care si-a trezit pe deplin în ea starea de shakti, sau Natura Feminina Eterna ce reprezinta, în realitate, PUTEREA FEMININA MANIFESTATOARE A LUI DUMNEZEU, prin intermediul careia întreaga Creatie ia nastere si se mentine. Chiar daca în fiinta femeii exista o multime de fatete care se manifesta, când una, când cealalta, în centrul structurii femeii exista de fiecare data o individualitate distincta, care face cu putinta ca ea sa fie doar ea si numai ea, unica, dincolo de aceste masti efemere. Aventura descoperirii de sine, ca natura feminina, nu implica doar cum sa fim tinere si frumoase pâna la sfârsitul zilelor, ci contine întreaga gama fizica, psihica, mentala, intelectuala si spirituala a noastra ca fiinta constienta de sine.

   Fiecare dintre noi si-a asumat o anumita menire spirituala pentru existenta actuala, chiar daca majoritatea dintre noi nu isi aduce aminte constient de ea. Faptul ca suntem nascute într-o anumita zodie reflecta in mare parte lectiile de viata si menirea asumata. Trecutul nostru si, prin forta cauzelor determinate de noi cândva, destinul nostru actual sunt toate înscrise într-o miscare ciclica (generata de sferele subtile de forta ale astrelor) prin care sufletul nostru alege in momentul reincarnarii sa intre într-un corp sau altul. Aceste elemente (pamântul, apa, focul, aerul) imprima, deloc întâmplator, o amprenta karma-ica diferita asupra personalitatii. "Alegerea" de a ne naste având Soarele intr-unul sau altul din semnele zodiacului corespunde celei mai profunde tendinte karma-ice, care, la rândul ei, este intim legata de lectia pe care ne-am hotarât cu anticipatie sa o asimilam (învatam) de-a lungul acestei vieti.